Szeretkék - aktuális szöszök : )

A szavak teremtő erejéről...
(egy lassú, fáradt futás margójára : )

A kerítés beton alapjára állva fürkészte a kicsi fiú (iskolás sem volt talán még) a kerítésen túli világot.
A kert mélyéről felnőttek távoli hangja hallatszott, egymással beszélgettek.

Arra vitt aznapi futásom útja.
A fiúcska észrevett ahogy a kerítés felé közeledtem és épp csak annyira emelt hangerővel, hogy biztosan meghallják az udvarbeliek azt kiáltotta:
Itt fut egy hölgy!

Beleszerettem. : )
Fáradt lépteim megnyúltak, kihúztam magam és szinte repültem.
Annyira gyorsan történt mindez és lepett meg, hogy elhaladtam közben a kerítés előtt, de hátra fordultam boldogan mosolyogva és röppentettem Neki egy puszit a tenyeremből. : )

Hálából, hogy a kocogó néniből egy szempillantás alatt futó hölgyet varázsolt... : )

Ha szükséged volna bátorságra... : )

Aprócska fiú anyujával várt előttem a fogorvosnál, emberke félt és fájt, egyre jobban zokogott, hiába minden anyai vigasz, mire bementek már bömbölt, feszült, teljes volt a pánik. Hallottam bentről, a doktor néni mondja nekik, hogy itt nincs gyermek lefogás, akkor tudja megvizsgálni és tenni a dolgát, ha kinyitja a fiúcska a száját, menjenek el sétálni kicsit, míg megnyugszik.

Ahogy végeztem a közelben értem utol őket, a kisfiú már nem zokogott, csak kicsit sírt.

Odaguggoltam elé és elmeséltem neki, hogy a felnőtt is fél ám ott, én is, de tudok egy trükköt, hogy hogyan kell bátorságport gyűjteni, mert az itt van körülöttünk a levegőben.

Megmutattam, hogyan kell belélegezni a szívünkbe, majd még a zsebeinket is megtölteni vele tartaléknak, majd ott bentre.

Nagyon érdekelte a dolog, kis szemei kerekre nyíltak, szája is nyílt aztán pár perc után már mosolyra is... anyuka is örült és hálásan mondta, hogy ez milyen jó módszer, használni fogják... és nevetett ő is.

Kis barátommal még egyszer átvettük a légzést és a képzelést, majd ökleinket összekoccintottuk, úgy bajtársiasan és elköszöntem.

Visszanézve láttam, hogy veszi ám a levegőt serényen, gyűlik a bátorságpor.

Integetve biztattam, hogy nagyon jó... mosolygott, (fel)lélegzett... én pedig boldogan indultam tovább utamra, érezve, hogy élni jó... : )


Most, hogy megnövekedett világunkban, környezetünkben a félelem, és egyre nagyobb mértékben teret nyer az aggodalom, különösen fontos, hogy legyenek eszközeink ahhoz, hogy nyugalmunkat, pozitív gondolkodásunkat meg tudjuk őrizni.

Ezzel tehetjük legtöbbet önmagunkért és szeretteinkért is, hiszen a mi minőségünket, energiáinkat ők is érzékelik, átadjuk másoknak is (még ha nem is vagyunk rá tudatosak : ), így nagyon nem mindegy milyen lelki-energetikai állapotban vagyunk mi magunk.

Nem mindegy önmagunk számára sem, hiszen egészségünk függ tőle, s nem mindegy az sem, hogy környezetünket milyen energiával tápláljuk, vagy utat engedve félelmeinknek, leépítjük az energiamezőt.

Félelemben (a szóban is benne van, fél elem), nincs EGÉSZség.

Ha úgy érzed szeretnél támogatást egyensúlyod megőrzéséhez illetve visszaállításához, kérj segítséget ha szükséges!

Várlak szeretettel on-line beszélgetés keretében is!

Időpont egyeztetés és további információ: barczarita@gmail.com címen.

Örömmel segítek, szeretettel várlak! : ) ❤


Hálával a Gondviselésnek és Tanítómnak, Dömény Istvánnak a 4 elem bölcsességéért és mindazért a tudásért, mellyel magamon munkálkodva eljuthattam idáig! ❤

Az energetikai kezelés működése, hatásossága nem hit kérdése... : )

A minap kedves ismerőssel találkozva az utcán a Lélekfényezőről és az ehhez kapcsolódó tevékenységemről kérdezett. Beszélgettünk kicsit minderről, majd az energia kezelések kapcsán ezt kérdezte: "de ugye hinni kell benne?"

Megnyugtattam, hogy ez az energia nem hit kérdése, az is érezni fogja és hat mindhárom (fizikai, asztál, mentál) testében aki teljesen szkeptikus ezzel kapcsolatban.
És ennek bizony örült. : )

Ám nagyon fontos kérdést tett fel, mely olyan súlyú, hogy e néhány gondolat megosztására ösztönzött.

Hiszen nagyon sok tévhit kering energia kezelésekről, és az emberek egy része sajnos hajlamos általánosítani egy negatív tapasztalat, vagy 'mások mesélték' kapcsán, mondva, "én ezt már kipróbáltam, nem éreztem én semmit, átverés az egész" és ennyivel el is intézi.
Kézlegyintés ás általánosítás a megtapasztalás helyett.

Szeretném ezt az előítéletes 'általánosítás falát' programjaim és az általam kínált lehetőségekkel élve egyre jobban lebontani.
Teszem mindezt azért, mert hiszem, tudom, élem a mindennapjaim során, hogy bizony működik ennek a csodálatos energiának a jótékony hatása, tudok vele segíteni az egészség helyreállításában, az öngyógyító folyamatok beindításában.

Szeretettel osztom meg - mintegy forrás - ezt az energiát mindenkivel, aki megtisztel bizalmával és segítséget, támogatást kér tőlem abban, hogy természetes módon álljon helyre egészsége.

Minden hozzám forduló kivétel nélkül érzi a kezeimből áradó energiát a testében, megéli a kezelés fizikai, lelki és szellemi hatásait és ezeket az érzéseket szavakba is tudja önteni.
Azok is, akik nem hisznek benne. : )
Olyan erejű az általam továbbított energia, hogy az első néhány perc után minden kétség elmúlik.
Istennek hála érte.

Tapasztalataim alapján az megtörténhet, hogy ha valaki nagyon erősen nem hisz benne, az első kezelést nem érzi annyira intenzívnek (de erősen érzi még így is! : ) a saját blokkolása (félelme) miatt, ám a második kezelésre már annyira felszabadultan érkezik az elsőn megélt pozitív megtapasztalás által, hogy akkor már nála is maximális intenzitású az áramlás.

Ha úgy érzed megérintettek szavaim, várlak szeretettel "közös falbontásra". : )

Mindenki boldog EGÉSZségére! : ) ♥