Rólam


Barcza Ritának hívnak, spirituális segítő vagyok, Bonyhádon élek.


2015 óta járom igazán tudatosan, figyelmet, időt, energiát ráfordítva spirituális utamat.

Agykontroll tanfolyammal kezdtem az önmagamon végzett munkát, melynek gyakorlatait beépítettem a mindennapokba, így már rövid idő eltelte után is érezhető pozitív változást tapasztaltam önmagamon.

Mindez nagy örömmel és lelkesedéssel töltött el és akkora lendülettel, hittel és bizalommal az út iránt, hogy a tanfolyam vége után néhány hónappal már Dömény István spirituális tanító két éves Spirituális Erők Tana képzésén "találtam magam". : )

Ez a képzés napi több óra gyakorlást kíván, ám annyira utamnak, szívemből-lelkemből valónak éreztem, akkora, szinte már elfeledett lelkesedés repített, hogy nem volt kérdés, belevágjak-e vagy sem.

Ma már tudom biztosan, - hisz' visszaigazolja életem -, sorsfordító döntést hoztam akkor, melyért végtelenül és időtlenül hálás vagyok s maradok.

Utamra leltem.

S haladok rajta azóta is kitartóan, lelkesen, mert igazán én érzem, honnan hova jutottam el a képzés, az önfejlesztés által. S igazolja vissza környezetem, a hozzám segítségért fordulók örömteli visszajelzései, hogy jó úton járok.

Ezen fejlődésemnek, sorsformáló, önátalakító munkámnak köszönhetem, hogy Istentől (az Univerzumtól, a Létezéstől... kinek-kinek hite szerint : ) kapott energiámmal segíteni tudom embertársaim életét, egészségét.

Támogatni tudlak energiával és tanácsadással egészséged helyreállításában, átadva azt úgy és arra, amire és ahol szükséged van rá, EGÉSZséged, testi-lelki-szellemi felemelkedésed érdekében.

Képzések melyeken részt vettem:

Agykontroll Alaptanfolyam

Spirituális Erők Tana Képzés

Spirituális Önfejlesztés Tana Képzés

Mágikus Pálca Képzés

Spirituális Terapeuta és Coach Képzés

A Fény Kultúrája Képzés

Szeretetképzés

Szabadság Földje Képzés

Képességfejlesztés a bolygókon képzés


Tanítóm Dömény István spirituális tanító, aki "Elkísér a fény felé vezető úton".

Örök hála Neki érte! : ) ❤


    


Ahol megtalálsz még:

* Facebook

Gyógyulda - Gyógyulás energetikai segítséggel csoport

Lélekfényező - Spirituális önfejlesztő, lélekfényező műhely oldal

* Instagram

barczarita_lelekfenyezo