Gyógyulási történetek

Minden egyes sikeres kezelés áldás az Isteni Gondviseléstől, melyért végtelen hálával érzek,

és határtalan együttes öröm megélése a hozzám fordulókkal, kiknek segíteni tudtam.

Szeretettel köszönöm újra és újra a bizalmatokat!

S külön is köszönöm mindazoknak a sorait, akik felvállalták, hogy másokkal is megosszák személyes tapasztalataikat a kezelésekkel kapcsolatban.

Az Ő bejegyezéseiket, gyógyulásuk történetét olvashatod az alábbiakban.

Meríts belőle hitet, tapasztalatot Te is, s ha úgy érzed segíthetek, keress bátran! : )

Örömmel segítek, szeretettel várlak! ❤

*    *    *    *    *    *    *    *    *   *    *    *    *    *    *    *    *    *    *   

Linda Mosoni

Sok oka van annak, hogy miért imádom és szívből ajánlom Ritát. Végtelenül türelmes, empatikus, kedves és rendkívül etikus. Ritát február végén kértem meg, hogy segítsen mert egy hosszú munkanélküli időszakban voltam benne.
Bár van saját vállalkozásom ami nagyon jól megy amikor dolgozom mert sok embernek tudok nagyon hatékonyan segíteni, egy hosszabb egészségügyi szünetet kellett tartanom. Úgy gondoltam, hogy először kell egy jó munka ami ad egy alapjövedelmet, egy kis pénzgyűjtés, majd a business-em újraindítása lesz a megoldás, kicsit megújulva. És ha minden jól megy hamarosan el is költözhetek kedvenc országomba délre Norvégiából ahol az elmúlt 12 évben éltem. De ugye ember tervez, Isten végez. :) És néha jobban mint mi terveztük.
A pénteki gyógyítás után 2 napig sírtam. Inkább vinnyogtam. Kiadtam magamból sok Oslóban ért bánatot. Hétfőre virradóan hajnali 3-kor felébredtem, és beírtam egy álláskereső oldalba a varázsszavakat.
Egy héttel később egy 3 napos interjú körön vettem részt. Pénteken elküldték a szerződést és azt kérdezték, tudok-e kedden utazni. 3 nap vad pakolás után, 12 évnyi cucc dobozokban, egy szál bőrönddel elindultam a kedvenc országomba. Boldogan.
Erről is megvolt pár embernek a véleménye, mert nem vertem nagy dobra, időm se volt rá, hogy Norvégiát otthagyom. A "biztonságot" meg a "szociális hálót". Meg a "jó pénzt". Ott sincs kolbászból a kerítés és ott fizetnek jól meg, ahol nagy értéket tudsz adni. Országtól függetlenul.
Nekem az a véleményem, hogy az élethez energia kell. Energia többlet kell minden vágyad, terved megvalósításához. Az energia szinted az érzelmeidtől jobban függ, mint hogy mit ettél, bár az is fontos.
El kell engedni a múlt fajdalmait, ami nehéz lehúzó energia. Fontos a környezet is, és ahol boldog vagy, ott több az energiád, magasabban rezegsz. Csak te tudod, neked mi a legjobb, feltéve ha szívedre hallgatsz és nem mások véleményére. De ehhez bátorság kell. Ezek voltak az én tanulságaim az évek során.
A munkámat szeretem. Tudok itthonról dolgozni mert számítógépen dolgozunk.
Tehát arra biztatlak, hogy hallgass a szívedre. Szerintem barmi gondod van, Rita fog tudni neked segíteni.
Szívből kívánom, hogy vágyaid, álmaid váljanak valóra, ha az jó neked. Abban hiszek, hogy ez a kis bolygó akkor lesz boldogabb ha mi boldogabbak vagyunk, hiszen egy boldog ember örül a másik sikerének.
Sok szerencsét mindenkinek, szeretettel, Linda
Ui.: Ritával azóta is kuncogunk, hogy ezt életem végéig emlegetni fogom. 

Székelyhídi Tamás

Kedves Gyógyuldások!

Szeretném megosztani Veletek a tapasztalataimat Rita gyógyító képességeivel kapcsolatban.

Éveken keresztül dializált voltam végstádiumú veseelégtelenség miatt. Ez idő alatt akadtak bőven hullámvölgyek, mind pszichés, mind fizikai tekintetben, amiken Rita segítségével sokkal könnyebben, gyorsabban túljutottam, mint azelőtt. Egyfelől ezért köszönöm áldásos tevékenységét, másfelől a jelenlegi segítségéért. Időközben ugyanis kaptam egy Kedves új vesét, Aki nagyon szépen végzi ugyan a dolgát, de néha nem árt neki egy kis biztatás, segítség. Ilyenkor azonnal Ritát keresem és kérem, hogy lehetőség szerint segítsen, és ez persze mindig meg is történik. A közérzetemen, a vese működésén és nem utolsósorban a laborértékeken is látszik a jó irányba mozdulás.

Egyszóval eddigi és ez utáni gyógyító segítségéért örök hálám és köszönetem Ritának. Szívből ajánlom mindenkinek, hogy bátran forduljon hozzá az egészségügyi problémájával, mert biztos, hogy segítséget fog kapni Ritától.

Ágoston Piroska

Rita október óta segít nekem, hogy megtámadtak futás közben, úgyhogy lelki segélyt, erőt, és gyógyulást hozott az életembe, a nála töltött óra minden alkalommal egy csoda. Nyugalom, pihenés és elfogadás vesz körül. Futóként sérülésekkel is szoktam küzdeni, ezekben is segített eddig mindig, nagyon sokat jelent az egészségemben és a lelki állapotomban a keze, és a feltöltődés, amit a találkozásaink hozzátesznek az életemhez. Minden ismerősömnek ajánlottam őt, akik bárminemű problémával küzdenek. Gyógyszeres és egyéb kezelés mellett is felgyorsítja a gyógyulás ütemét. Hálásan köszönöm Rita, mindazt, amit tettél értem, és a kislányaimért. ❤

Anett Móczi

Szeretném megosztani az esetemet.

Körülbelül egy hónappal ezelőtt elkerülte a figyelmemet egy járdahiba, rosszul léptem, aminek következtében kiment a bokám. Azonnal az ügyeletre szállítottak, mert a néhány méterre parkoló autóig is csak segítséggel jutottam el. Az orvos rándulást állapított meg és 10-14 nap pihentetést javasolt. Sajnos ezt nem engedhettem meg magamnak, aminek meglett a következménye, továbbra is dagadt volt a bokám és bizonyos helyzetekben fájt is. Ekkor kértem Ritától segítséget. Már a kezelés alatt sokkal könnyebbnek éreztem magam testileg és lelkileg. A bokám ugyan még vastagabb a kelleténél, de nem fáj azóta! Aminek még ennél is jobban örültem: már hetek óta nőgyógyászati kihívásom volt, ami a kezelés másnapjára enyhült, harmadnapra megszűnt! 

Hálás köszönet! 

Mindenkinek szeretettel ajánlom Rita őszinte, kedves társaságát, tudását, melyet napról napra gyarapít, nekem nagy segítséget nyújtott!

Köszönöm, Rita! ❤️❤️❤️

Gáspár Rita

Az én Gyógyuldám ...

Több alkalommal lehetőségem volt Ritus gyógyító keze alatt energiával töltekezni .
Az utóbbi időben nagyon stresszes időszakomat éltem és ez idő alatt néhányszor ellátogattam hozzá. Minden alkalommal igazi lelki megtisztulással, lecsendesedéssel térhettem haza. Testileg és lelkileg sokkal könnyebbnek éreztem ( és érzem )magam.
Aki szeretne megszabadulni a stressztől , feszültségtől vagy csak egyszerűen jól szeretné érezni magát , bátran keresse Barcza Ritát !

...nem lehet betelni vele!
Köszönöm Ritus

Halász Kinga

Anya keze

Elfogultság nélkül merem mondani, hogy Anyukám, Barcza Rita energetikai kezelése gyógyír a testnek és a léleknek egyaránt. Abban az egy órában lekerül a vállamról minden teher és stressz, kitisztul a fejem, megnyugszik a lelkem és olyan nyugodt, jóleső, frissítő érzés jár át, mint amit egy hosszú nyaraláson szokott érezni az ember. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne tenni a testi-lelki egészségéért, akinek jólesne egy kis felszabadulás a mindennapok taposómalmából és aki egyszerűen csak szeretné jól érezni magát. ❤

Kálmán-Keller Mónika

Tavasszal jártam Ritánál, akkor derékbántalmak miatt. A derekam azóta sem fáj. Minden reggel egyből egyenes háttal tudok járni, ahogy felkelek. Nem lehetek elég hálás neki, hogy az első maratonom előtt rendbe tett. ❤ Mostanában talpi bőnye gondjaim vannak. Ezért újra megkerestem Ritát. Bár még korai azt mondanom, hogy semmi bajom, de azt kijelenthetem, hogy a fájdalom múlik.

Ritához azért is érdemes elmenni, mert az a légkör, ami nála van, az maga a csoda. Az illatok, fények, hangok. Átjár valami belső nyugalom. Kicsit végre magamra figyelhetek, befelé fordulhatok. Imádom. 

Laki-Amma Ágnes

Kedves csoport tagok! Én is szeretném szívből ajánlani mindenkinek a "Ritával való gyógyulást": ) Évek óta nagyon sokszor beáll a nyakam, ami átlagosan 2 fájdalmas nap után múlik el. Rita ezt a 2 napot 10 percre (!!!) lerövidítette több alkalommal is, amiért nagyon hálás vagyok, és ezúton is köszönöm neki! : )

Pohli Andrea

Sziasztok!
Tovább szeretném erősíteni Rita, és tudásának jó hírét! Egy heti fájdalmam egy órás kezeléssel múlt el. 
Csípőmben a tünetek hirtelen kezdődtek, egy adott ponton mozgásra, illetve bizonyos testhelyzetekben heves fájdalmat éreztem, éjszaka a fájdalomra ébredtem. A hatodik keserves napon Rita segített rajtam: egy órás "kezelésben" volt részem, ami idő alatt nem csak a fájdalom szűnt meg, hanem már régen tapasztalt harmóniát, nyugalmat is átélhettem. Ezen a vasárnapon már fájdalom nélkül mozogtam!!! Másnap reggelre ugyan visszatért a fájdalom, de tompábban, és egyre kevesebb alkalommal, majd kedden már nem is jutott eszembe, hogy problémám volt egy hétig, és a bajság azóta sem jött elő.
Hálás köszönet érte Ritának!

Kálmán-Keller Mónika 

Sziasztok!

Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat. Nagyon régóta küzdök derékfájással. Nem olyan komoly, nincsen sérvem, viszont minden reggel fáj a derekam, ha enyhén is csak. Kell neki pár óra amíg bejáródik reggelente. Porszívózni és felmosni nem nagyon szoktam. A hosszan tartó görnyedés után alig tudok felegyenesedni. A hidegfrontot mindig megérzem. Sajnos a múlt héten minden ok nélkül nagyon fájt. Vasárnapra viszont esedékes volt az első maratonom. Kicsit elkeseredtem már, hogy így hogyan is fogok futni. Kentem ezzel azzal,. és bevettem a szokásos tablettát is. De semmi. Jobb nem lett. Ekkor jutott eszembe, hogy én (aki nem nagyon hisz az ilyesmiben) most írok Ritának. Lesz ami lesz, de kipróbálom. Fogadott is. Szerdán és csütörtökön tudtam elmenni hozzá. Szerdán azt éreztem, hogy jobb egy picit a kezelés után, viszont csütörtökön azért még vettem be tablettát. Azért csütörtökön is elmentem még hozzá. Gondoltam egy kezelés nem kezelés. Megyek még egyet. ÉS MILYEN JÓL TETTEM. Pénteken már semmi bajom nem volt. Sőt. Azóta sincs. Minden reggel úgy kelek, hogy semmi fájdalmat nem érzek. Nagyon hálás vagyok Ritának. Nélküle lehet a vasárnapi versenyt is ki kellett volna hagynom. Bátran ajánlom mindenkinek!!!

Varga István

Kedves Rita!

Nagyon szépen köszönjük a gyógyítást! Amióta Nálad jártunk kezelésen, Marcsi térde gyors gyógyulásnak indult! Látnod kellett volna az arcát, hogy mennyire örült a kezelés eredményének! Nagyon hálásak vagyunk!!!

Schumacher Mártonné

Sziasztok! Én is szeretném megosztani Veletek a tapasztalatomat. Bár már tavasz van, az én történetem a télhez és a hólapátoláshoz kapcsolódik.

Számomra a tél egy gyönyörű évszak. Azonban ha arra ébredsz reggel, hogy leesett 5 cm hó, és a reggeli hajrát meg kell toldani még egy "kis" hólapátolással is, hát az nem valami jól eső érzés! Szóval így történt, hogy a hólapátolást kemény derékfájás követte. Két nap kínlódás és állandó fájdalom után kértem Rita segítségét. Az első alkalommal, attól kezdve, ahogy a kezét a fájó pontra tette, folyamatos meleget éreztem és ahogy telt az idő, ez a meleg szinte az egész derekamba kisugárzott. 15 perc nem nagy idő, viszont már ez után is könnyebben mozogtam, a fájdalomról nem is beszélve. Összesen háromszor 15 percnyi időt szánt rám Rita az idejéből és az erejéből ,ami után ismét tudtam "rendesen" és fájdalom nélkül mozogni.
Ez úton is köszönöm az önzetlen segítségedet Rita, egyben mindenkit bíztatok, hogy bátran forduljon Hozzád bizalommal! :)

Tóth Sarolta

Örömmel osztom meg a csoport tagjaival az esetemet. A napi több órás ülő munka az én derekamra is rátette a jegyét, minden mozdulattól csillagokat láttam. Rita segítségét kértem, mert már hallottam jótékony energiájáról. Hihetetlen jó érzés volt, ahogy rátette kezeit a fájó részre, azonnal jóleső forróságot éreztem a bőrömön. Összesen három alkalommal foglalkozott velem, alkalmanként tíz percet. Már első alkalommal éreztem, hogy lazul a merevség a derekamban. A harmadik kezelés már teljes fájdalommentességet hozott és azóta sem tért vissza. Szuper képessége van, bátran ajánlom mindenkinek! Köszönöm, hogy időt szántál rám!

Iváncsics Zsolt

Ismét segített Ritus !

Fájt a térdem .
Rita segített és újra nyomom a kilométereket !
Köszönöm Ritus ! ❤

Fetzerné Vera

Kedves csoport társak! Szeretném megosztani veletek egy csodával határos élményemet. Deréktáji fájdalmak többször utolérnek. Ez a problémám több okra is visszavezethető mint az ülő munka, mozgásszegény életmód.... Egy alkalommal Rita kolléganőm felfedezte nehézkes mozgásomon, hogy derékfájásom már az elviselhető, kellemetlen érzés határát súrolja. Felajánlotta, hogy megpróbál segíteni rajtam. Amint a problémás területre fókuszálva elkezdte átadni az energiáját, úgy éreztem, mintha felforrósodott volna annak teljes felülete. Izzott mint a parázs és ez mellett úgy ellazultam, hogy a kezelés ideje alatt mintha újjá születtem volna. Amikor lábra álltam a korábbi fájdalomnak híre-hamva sem volt. Nagyon köszönöm ezt a hatékony és gyors beavatkozást. Mindenkit bíztatok, hogy problémájával forduljon bátran Barcza Ritához. Az eredmény csodával határos!

Iváncsics Zsolt

Szeretném megosztani azt a csodát és segítséget ami velem történt .
Januárban tüdőgyulladásom volt. Nem nagyon javult az állapotom és ekkor hívtam fel a Ritust. Elmondtam , hogy mi a gondom és ő rögtön a segítségemre sietett. Először éjszaka tudtam aludni. Majd a lázam is elmúlt.
Napról napra tért vissza az erőm!
Segítsége nélkül sokkal hosszabb és fájdalmasabb lett volna a gyógyulásom !
Köszönöm Barcza Rita! ❤

Gáspár Rita

Szeretném megosztani veletek a történetemet. Rendszeresen sportolok és egy nap azt éreztem, hogy fáj a combom, mintha meghúzódott volna. Nos ez a fájdalom nem múlt el, hiába nyújtottam, pihentettem. Voltam vele ortopédián, majd röntgen, ultrahang és minden negatív lett. A fájdalom pihentetésre jobb lett, terhelésre rosszabb...

Ekkor kaptam az ajánlatot Ritától, hogy megpróbál segíteni nekem. Örömmel elfogadtam és elmentem hozzá!

Nagyon jó döntés volt, mert már az az érzés amit akkor kaptam, amikor beléptem a lakás ajtaján elmondhatatlan!
Illatok, hangok, fények ...
Már az első alkalom után érezhető eredményt tapasztaltam, de az utána kapott energia szinte tünetmentessé tett. Tudtam futni és tele lettem energiával. Sokkal jobb lett a közérzetem , a munkában is terhelhetőbb lettem . 
(Még megjegyzem, hogy volt olyan hogy annyira felszabadította az energia áramlását a testemben hogy a dobhártyám "majd kiszakadt" ! Jó érzés volt. : )
Mindenkinek ajánlani tudom, mert Ő egy tündér!!!
Köszönöm Ritus! ❤