Gyógyulási visszajelzések

Minden egyes energiakezelés áldás az Isteni Gondviseléstől, melyért végtelen hálát érzek,

és határtalan együttes öröm megélése a hozzám fordulókkal, kiknek segíteni tudtam.

Szeretettel köszönöm újra és újra a bizalmatokat!

S külön is köszönöm mindazoknak a sorait, akik felvállalták, hogy másokkal is megosszák személyes tapasztalataikat a kezelésekkel kapcsolatban.

Az Ő bejegyezéseiket, gyógyulásuk történetét olvashatod az alábbiakban.

Meríts belőle hitet, tapasztalatot Te is, s ha úgy érzed segíthetek, keress bátran! : )

Örömmel segítek, szeretettel várlak! ❤~•~ 

Ritához, hiszem és tudom a jó isten vezérelt. Minden este imádkoztam, hogy mutassa meg az utat, vagy mondja meg valaki nekem, hogy mit tegyek, és hogyan tudjam az életem újra visszakapni. Nagyon erős pánikbeteg lettem. 

A családban lévő betegséget nem tudtam egyszerűen kezelni. Minden áron meg akartam menteni, holott nem vettem észre, hogy a saját életem egyszerűen leépítettem.

Mikor beléptem Ritához, tudtam, hogy csak ő segíthet nekem. Nagyon erős hitem volt, hogy ő fog kihozni ebből az állapotból.  

Sok beszélgetéssel, az energia átadásával, és a meditációk hallgatásával, szép lassan pozitív iránya kezdett változni az életem. Nagyon hálás vagyok, hogy rátaláltam.

Így élem az életem továbbra is, beépítem és megfogadom a mindennapjaimba a szavait, és meditációval alszom.

Habár zokogva írom ezt a pár sort, de ez nem a fájdalom könnye, hanem a megkönnyebbülésé mert ÚJRA TUDOK MOSOLYOGNI!!!!

Köszönöm, hogy vagy NEKÜNK!


~•~

E közös munka és siker is gyönyörű példája annak, hogy amint saját energiarendszerünk pozitív irányba változik, az milyen csodálatosan kihat kapcsolatainkra és az életünk minden területére. : )
*
A Ritát régóta ismerem és a facebookon láttam hogy mivel is foglalkozik. Én gyakorlatilag pont mélyponton voltam mint magánéletem terén és a munka terén is. 

Írtam neki hogy szeretnék menni hozzá, megbeszéltünk egy időpontot. Amikor elmentem hozzá elmeséltem a problémáimat és már akkor nagyon pozitív irányba kezdett terelődni a beszélgetés és engem nagyon jóleső érzés kerített hatalmába. Sok pozitív energiát kaptam tőle.

Megfogadtam a tanácsait hallgattam a meditációkat és én magam is éreztem hogy az életem kezd pozitív irányba változni ugyanis megpróbáltam mindenben a jót meglátni és nem a rosszat.

Én nagyon hálás vagyok érte hogy akkor rátaláltam. Mindenkinek csak ajánlani tudom akinek segítség kell.


~•~ 

A közös munkában a legátütőbb pozitív fordulatot a nézőpont megváltoztatása hozta. Azt hiszem mindkettőnk számára döbbenetes gyorsasággal következett be a fordulat, "pusztán" az által, hogy ugyanarra az élethelyzetre egy merőben más nézőpontból, megközelítésből tekintettünk rá.
És a "csapásból" elfogadás és bizakodás, a megtörtségből, sajnálatból és elkeseredésből öröm, könnyebbség, mosoly és energikusság született. : )
*
Amikor először mentem Ritához, ingerült voltam. Emlékszem azt mondta: "ülj le, érkezz meg". Ahogy elkezdtünk beszélgetni, egyre jobban megkönnyebbültem. Rávilágított egy nagyon fontos dologra, kezdjem el figyelni a gondolataimat!! Ahogy kiléptem a Gyógyulda ajtaján így is tettem. Mikor jöttek volna a negatív gondolatok, eszembe jutottak Rita szavai és elhessegettem őket. Olyannyira jól sikerült alkalmaznom az életszemlélet váltást, hogy az utolsó energetikai kezelésemkor azt mondta: egész kellemes energiáid vannak. Ellenben az első kezelésnél sűrű, nehéz energiák jellemezték a testemet.

Nekem hatalmas ajándék volt a Ritánál való ott létem, nem csak az energetikai kezelések hanem az azt megelőző beszélgetések is. Óriási útmutatás egy jobb, egészségesebb és boldogabb élethez.

Ezúton is köszönöm a sorsnak hogy megismerhettelek!! 


~°~

Őszinte Szeretettel köszöntök Mindenkit!
Sajnos, hosszú évek óta küzdöttem a "pánikbetegséggel"! Volt mikor enyhültek a tünetek, rengeteg mindet megpróbáltam...!
Sajnos Édesapám szívinfarktust kapott és pokoli keményen előjöttek a tünetek.... Egésznapos feszültség, szívritmus zavarok, rohamok... Hozzá tett, hogy a munkám miatt 4 hónapon keresztül heti 6 napot dolgoztam 12 órában! Többször a közösségi oldalon előkerült a "Gyógyulda"! Ritát már ismertem... Gondoltam felhívom, már eljutottam ara a szintre, hogy a tünetek miatt az otthonom elhagyása is gondot okozott, probléma volt, FÉLELEM! Felhívtam, elmentem, hála Istennek...
Nagyon rosszul voltam, vert a víz, a szívem hevesen vert tünetek miatt, beléptem! Azonnal éreztem, a nyugalmat amit a "Gyógyuldában" tapasztaltam... Nagyon kedvesen fogadott, mondtam: "ne haragudjon, nagyon rosszul vagyok, nagyon erősek a tüneteim...!" Az egész pánikom addigra nagyon erős depresszióval-szorongással párosult, gúsbakötött, szörnyű volt, leírhatatlan, aki benne van tudja miről beszélek, aki nem, annak azt kívánom őszintén SOHA NE TUDJA MEG!!!
RITA MONDTA : "Semmi baj feküdj le "kezellek" és utána beszélünk"... Nagyon bíztam, reméltem, de NEM HITTEM VOLNA HOGY 1 PERCEN BELÜL ILYEN HATALMAS VÁLTOZÁS LESZ! Egyre jobban voltam és szó szerint az akkori életem ami romokban hevert 1 perc alatt megváltozott! Azonnal 80% jobban lettem és szinte el is sírtam magamat a "kezelés" után! Egyszerűen csoda történt... "Mondtam, hogy már ott tartottam, hogy, lehet" el kell dobjam az életemet",mert ezt már tovább nem bírom és kezelés után 1 órával, mintha új élet, új lehetőség adatott meg számomra, Isten, a sors, a gondviselés, Rita és az általa közvetített energia segítségével!!! Ma is nagyon boldog vagyok és mérhetetlenül hálás vagyok, köszönöm, köszönöm, tiszta szívből köszönöm!
A harmadik alkalom után azt mondtam Ritának: "Rita levetted a nyakamból a kötelet!!!"Azóta ÉLEK! Eljárok itthonról, sok ember közé, boltokba, bevásárlóközpontokba, ami addig szinte "lehetetlennek" tűnt! Emberekkel foglalkozom a munkám miatt, megbeszélek, tárgyalok!
Arra bíztatok mindenkit, ne várj tovább, menj el! Ha hiszel benne jó, ha nem úgy is jó! Hiszen az energia hat rád! MENJ EL....! LÉPJ!!!
KÍVÁNOM MINDENKINEK A LEGJOBBAKAT, ÉS AKINEK AKTUÁLIS GYÓGYULÁST!!!

Tiszta szívből, őszintén: "Egy egyszerű ember..."


~°~   

A fennálló probléma, amellyel felkeresett: pánikbetegség.

Amikor először beléptem a Gyógyulda ajtaján, mindentől való félelem gyötört, csak bízni tudtam abban, hogy minden a régi lesz újra a gondolataimban. Amikor elkezdtünk beszélgetni az első órán éreztem, hogy nyugodt vagyok, nincs mitől félnem, jó helyen vagyok. Aztán jöttek a kezelések, hosszú idő (saját megjegyzés: jelen esetben 4 hónap) telt el, hogy eljutottam erre a szintre, de nem voltam türelmetlen mert tudtam, hogy minden alkalom után jobban lettem, felszabadultabb és bátrabb!

Úgy érzem, hogy nekem rengeteget segítettek ezek a kezelések a közös beszélgetések! Akinek ilyen, vagy hasonló dolgokban volt része és még mindig küzd az érzéseivel, ne tartsa magába, lépje meg ezt a lépést amit én is megtettem és meglátja, sokkal jobb lesz neki is!


~°~  

Mikor első alkalommal találkoztam Ritával hihetetlen mély ponton voltam... tele sok sok félelemmel, rengeteg szorongással, ami a 12 évnyi pánikbetegségem hozadéka. Ez a sok félelem már leginkább testi szinten keserítette meg a mindennapjaimat. Ahogy a szememet kinyitottam reggel elindult a lavina... jöttek a negatív gondolatok és ezzel párhuzamosan jött a borzasztó szédülés, a hőhullámok, a szemremegés, kézremegés, fulladásérzet és még sokáig sorolhatnám... Abban az időszakban meg voltam győződve arról, hogy ebből nem fogok már tudni kikeveredni. Aztán megláttam a facebookon Ritát. Egyszerűen úgy éreztem, hogy el kell jutnom hozzá... fel is kerestem. Ritának köszönhetem, hogy kijöttem a gödörből, ő segített ráterelni a pozitív gondolkodás illetve a tudatosság útjára. Hogy bízzak önmagamban. Ha kellett simogatott, ha kellett "rákoppintott" a fejemre. Ma már feszegetem a határaimat és merek előre tervezni. Nagyon nagyon hálás vagyok neki mindenért. Mindenkinek szívből ajánlom Ritut, aki testi vagy lelki feltöltődésre illetve gyógyulásra vágyik. ❤


~°~ 

A fennálló probléma, amellyel felkeresett: állandó feszültség, ellazulási képtelenség.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a gyógymódot, nekem segített és az ajánlott módszereket használom és csinálom!

Köszönöm a segítséget! ❤


~°~

Sziasztok, 25 éves vagyok és pánikbeteg. 2 éve mindenféle dolgot kipróbáltam amit csak lehetett pszichiáter, pszichológus, akupunktúrás kezelés egyik sem segített : / reménytelennek láttam a helyzetet. Aztán egy napon anyukám beszélt egy ismerősével és ajánlotta Ritát. Így hát fel is kerestem őt kaptam egy időpontot tőle. Nagyon kedvesnek tartottam már csak telefonból is őt és hallottam a hangján hogy segíteni akar. Eljött hát a nap elmentem Ritához. Az nap változott meg minden : ) Mikor először odamentem, elkezdtem érezni hogy baj van, Rita azt mondta próbáljuk meg a kezelést hátha sikerül elmulasztani. Elkezdtük. Nem telt el 5 perc és máris éreztem hogy valahogy kezdek jobban lenni egyre csak nyugodtabb és nyugodtabb lettem. 10 perc elteltével már semmi rosszat nem éreztem. Hihetetlen volt. Aztán a második alkalommal sokkal jobb kedvvel mentem Ritához. Tudtam, hogy Ő egy biztos pont ha rám tör a pánik ! Második alkalomtól kezdve heteken át semmit nem éreztem a pánikból. Hamarosan jön a következő kezelés és érzem hogy ez az a biztos támpont, ami kell nekem. Bárki akinek ilyen problémája van mint a pánik a szorongás, szerető szívvel ajánlom Ritát mert hihetetlen jó dolgot tesz és én személyesen úgy érzem, együtt leküzdjük ezt az egészet. 


~°~

Szeretnék hálás szívvel köszönetet mondani azért, hogy neked köszönhetően el tudtunk menni a régóta tervezett nyaralásunkra. Hogy bejöttél szombaton és vasárnap is kezelni és helyrehoztad a becsípődött derekamat. Szombaton még derékmerevítővel mentem hozzád, vasárnap már úgy jöttem ki mintha sosem fájt volna a derekam! És hála neked hétfőtől megvalósíthattuk a kirándulásokkal teli nyaralásunkat!!!

Nem tudom neked eléggé megköszönni! Szó szerint csodát tettél velem!️ ❤


~°~

Ritát akkor kerestem fel, amikor nagyon erős nyaki fájdalmaim voltak. Folyamatosan követem bejegyzéseit, így olvastam, hogy számos problémára tud megoldást nyújtani, és mivel évek óta ismerem, tudtam, hogy amit leírt / amit leírtak a látogatói, az helytálló.
Az első látogatás alkalmával még nem történt kiemelkedő változás, azon túlmenően, hogy a tisztulási folyamat minden formájában megjelent.
A második találkozástól kezdődően kezelésről-kezelésre olyan érzések találtak meg, olyan változások kezdődtek meg, melyek felértek egy csodával, melyekről csak suttogva beszéltem, mert hogy féltem, ha meghallja valaki, azt hiszi csak fantáziálok. Pedig nem!
A lelkem az elmúlt jó pár év "terhe" alatt kezdett "beszürkülni", megfakulni. Rita azzal a rettentő nagy szeretetével, energiájával, amivel rendelkezik, elkezdte megszínesíteni, bevonta fénnyel, megmutatta milyen lehet a tiszta és őszinte lelki megvilágosodás.
Kaptam hitet, kaptam fényt, kaptam mosolyt, napfényt, boldogságot, megtisztulást. Megkaptam a szivárványt, megkaptam a tudatot, hogy lehet másként élni, megkaptam az iránymutatást és a lehetőséget.
A végső célhoz vezető útnak nagyon az elején járok, de azzal, hogy rendszeresítettem a találkozásokat, minden alkalommal egy lépéssel közelebb kerülök ahhoz a szavakba nem foglalható békéhez, amit Rita kitartásával, önzetlen segítségével próbálunk közösen elérni.
Köszönöm Rita, hogy mindig számíthatok Rád!


~°~

Gyermekek problémái esetén is épp oly hatásos az energiakezelés, mint felnőttek esetében!

Kiskamasz fiam egy rossz mozdulat során hatalmas fájdalmat érzett a hátában, ezt követően alig tudott mozdulni. Felhívtam Ritát, aki még aznap délután fogadott minket. Miután kedvesen elbeszélgetett a fiammal, "nekilátott" a kezelésnek. A Fiam látszólag teljesen ellazult, talán kicsit szundított is. A kezelést követően kicsit enyhült a fájdalma, de nagyfokú javulás nem történt. Ezt követően Rita javaslatára négy nap elteltével ismét meglátogattuk. A második kezelés után Rita és a fiam is egyformán számolt be az általuk érzett energia áramlásról. A második kezelés utáni napra szinte teljesen elmúlt a hátfájdalom. Hálásak vagyunk a segítségért. ❤  


~°~ 

Az utóbbi időben nagyon erős belső feszültséget éreztem, bármivel is próbálkoztam, nem múlt el. Néha ideiglenesen enyhült, de aztán hamar visszaestem. A külvilág ingereire egyre érzékenyebb lettem, a sok bezártság sem tett jót, és a családon csapódott le, sajnos. Felkerestem Ritát, bízva az energiák gyógyító erejében. Már a kezelés elején erőteljes áramlás indult el, valamennyi sejtemben éreztem a bizsergést. Igyekeztem követni a folyamatokat, és figyelni, hogy mi is történik valójában. Folyamatosan enyhült bennem a feszültség, a sejtek mintha fokozatosan kiengedték volna magukból a stresszt. Az energiák egyre erőteljesebbek lettek, egy ponton már mocorogni kezdtem, éreztem, hogy lassan feltöltődik az egész testem. Majdnem elaludtam a kezelőágyon. Mintha kicseréltek volna, nyoma sem volt a feszültségnek. Tartósnak bizonyul a változás, de én is odafigyelek. Azóta is jönnek a szituációk, de már sokkal könnyedebben kezelem őket, teljesen másképp reagálok rájuk, alapvetően megváltozott a hozzáállásom. Azt hiszem, időnként nem árt majd ezt megismételni HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM! 


~°~ 

13 éves gyerekemet dühkitörései miatt vittem el Ritához. Persze ellenkezett, hisztizett, hogy neki nincs erre szüksége. A kezelőpadra sem akart felfeküdni, így aztán Rita beszédbe elegyedett vele. Partnerként kezelte, egyenrangú félként, érdeklődve, odafigyelve és a legfontosabb, elfogadva a gyerek "hülyeségeit", nem ítélkezve. Ez volt a kulcs. Mivel megtalálta a hangot vele, kis idő elteltével már vízszintben is találta magát a gyerek. Megengedte, hogy rátegye a kezét a hátára és szép lassan bealudt! A kezelés végére lenyugodott, ami óriási dolog nála. Azt gondolom, hogy ez egy folyamat, ami sokszor láthatatlan, a felszín alatt történik sok minden, aztán egyszer csak beérik. Ezért is fogjuk folytatni a kezeléseket, hetente-kéthetente menni fogunk. Próbálom félretenni az elvárásaimat és csak figyelem a gyereket. Szülőként próbálok én is másképp hozzáállni és magamon is dolgozni. A ma gyermekei másképp működnek, a hagyományos megoldások (Vekerdy sem!) nekünk nem jöttek be, pedig mindent kipróbáltunk. Éppen ezért én is bejelentkeztem Ritához, bizakodva várom a folytatást. Hálásan köszönök MINDENT!!!


~°~ 

A fennálló probléma, amellyel felkeresett: derékfájás, mely kisugárzott a jobb lábba.

Szia! Megosztanám a tapasztalataimat a hó eleji kezeléssel kapcsolatban. Szóval 1-2 napig nem volt nagy változás, aztán napról napra javulást éreztem a lábamban. Most ott tartok, hogy a lábam szinte nem fáj, a sarkamig meg már egyáltalán nem megy le a fájdalom. Hihetetlen, eddig el se mertem mondani, most is félek, hogy elkiabálom. Szóval mindenképp pozitív irányba mozdult a dolog és hálásan köszönöm! Szeretnék majd jönni időnként 1-1 kezelésre!


~°~ 

Rita, nagyon köszönöm, hogy kicsinek-nagynak segítesz a családunkban! Miután az én krónikus panaszomat meggyógyítottad, a kislányommal is hozzád fordultam. Tudtam, hogy nehezített pálya lesz, mivel ő nem tud tudatosan meditációval részt venni a gyógyulása folyamatában. Állandósult csontfájdalmaira az első kezelés jelentősebb enyhülést hozott, mint a fájdalomcsillapítói, amit folyamatosan szed. - Hálával várom a folytatást.


~°~ 

Schmidt Tünde

Kedves Rita! Köszönöm, hogy újra tudom hogy milyen átaludni egy éjszakát és kipihenten ébredni. Köszönöm hogy a hónapok óta tartó könyök fájdalmamtól megszabadítottál az első kezelés alkalmával, igaz ez csak akkor tudatosult bennem amikor hetekkel a kezelés után újra megerőltettem és újra fájni kezdett. Fel sem tűnt, hogy fájdalom nélkül élek. Köszönöm! ❤❤


~°~ 

Sziasztok! Nem az első alkalommal voltam Ritánál és a kezelések alkalmával mindig változások történtek teljesen pozitív irányba. Most a kislányomat vittem el hozzá, mivel folyton betegeskedik. Az első alkalommal nagyon beteg volt mikor hívtam Ritát, hogy tud e segíteni. Mondta, hogy természetesen, azonnal keresett is megfelelő időpontot és távgyógyítást végzett. A kezelés megkezdésekor azonnal elaludt a kislányom és tűpontosan akkor ébredt mikor vége lett-nagyjából 10-15 perc volt de ő azt végig aludta -nem egy napközben szundikálós fajta-akkor délután már látható volt nála a javulás. Két nappal később mentünk el személyesen ez csütörtöki napon volt, a kezelés alatt Rita türelmes volt, nyitott minden megoldásra, mivel egy 4 éves gyerek nem éppen a leülni akarásáról híres de kreatívan, játékosan megoldotta és másnapra azaz péntekre szinte minimális tünetekkel rendelkezett, szombatra pedig teljesen meggyógyult. : ) Voltunk aztán teljes család kezeléslen és hamarosan visszatérünk egyéniben is még hozzá. Hihetetlen erőket, energiákat mozgat meg, aki nem hiszi járjon utána : ) ; )


~°~ 

A történet nagyon szép példája annak, honnan hova lehet eljutni néhány hét alatt a rendszeres, egymásra épülő kezelések által.

Naponta egy órát, de inkább kettőt töltöttem évek óta sportolással. Ez volt a szenvedélyem, ez tartott mentálisan egyensúlyban és egészségesen. Október végén elkaptam egy vírust, valószínűleg a koronavírust, bár ez soha nem igazolódott, a szövődmények tüneteiből utólag állította több orvos, hogy az lehetett. Hetekig voltam beteg, két hetet feküdtem, majd egy hetet dolgoztam, és még egy hetet feküdtem. Ezt követően kardiológiai problémáim voltak légszomjjal, és mellkasi nyomással. A legkisebb fizikai terhelés is rontott csak a helyzeten, voltak olyan hetek, amikor sétálni sem tudtam, csak várni, hogy elmúljon. A napi feladataim ellátása is rendkívüli erőfeszítésekbe került. A stressz csak fokozódott, nem tudtam levezetni, fizikailag elfáradni sem voltam képes, amitől nem tudtam aludni. Éjjel rémálmok formájában köszönt vissza a napközben el nem végzett feladatok okozta bűntudat és stressz. Az álmatlanság viszont ördögi kört alkotott a gyengeséggel, és hiába próbáltam időről-időre ismét edzeni, ezek az alkalmak mind kudarcba fulladtak. Az edzőm, aki a természetes életvitel híve azt ajánlotta, hogy altatót vagy antidepresszánst írassak, csak addig, amíg sikerül megint aludnom, hiszen anélkül nem tud a test regenerálódni. Tanárként a táppénz és az otthonmaradás nem volt opció ebben a helyzetben. Ekkor kerestem meg Ritát, akivel felállítottuk azt a tervet, hogy hetente kétszer találkozva fokozatosan megpróbál kisegíteni engem ebből a feszültségből, az álmatlanságból, és a mozdulatlanságból. Az első kezelés után sikerült állva végigtanítanom az óráimat. A második kezelés után a kétszer két órás éjszakai alvási ritmusom elkezdett lassan de stabilan hosszabbodni. Természetes módszerrel, vagyis altató, nyugtató és gyógyszer nélkül! Ahogy egyre többet aludtam, egyre erősebb lettem. A stressz nem csökkent ugyan, hiszen, pont a kezelés idejére esett a gyerekeim felvételi vizsgái, és nekem is volt egy felsőfokú nyelvvizsgám. Tehát mindezt csakis Ritának köszönhetem, hiszen sem a munkámon, sem az otthoni feladataimon, sem az egyéb stresszforrásokon nem sikerült csökkenteni. Az ötödik kezelés után éreztem azt először, hogy nincs már meg a mellkasi nyomás, amit addig éreztem, nem dobban hatalmasakat a szívem, és nem kell megállnom menet közben. Az igazi áttörés az volt, hogy vissza kellett szaladnom a tanáriba, és azt vettem észre, hogy kocogok jókedvűen a folyosón (3 héttel azelőtt, vissza se indultam volna azért, amit ottfelejtettem). Rá két napra megpróbáltam edzeni, és a hatodik kezelésre azzal az örömhírrel mentem, hogy két nap is sikerült 40 percet mozognom. Azóta is minden nap sportolok, szívproblémák nélkül. Ugyan az izmaim nagyon gyengék, merevek és edzetlenek még, de ez csak idő kérdése, máris visszakaptam az életemet. A kezeléseket, még legalább 2-3 alkalommal tervezem folytatni, vagy ahányszor Rita szükségesnek érzi. Mindezek alatt az orvosok segítségét is igénybe vettem. Voltam covid teszten, ami abban a pillanatban negatív lett, vérvételen, ami tökéletes értékeket mutatott, tüdőröntgenen, ami negatív lett, kardiológián, ami szintén negatív lett, bár ott merült fel a koronavírus gyanúja. És itt befejeződött a történet. Szenvedtem, és nem tudtam, merre is léphetnék tovább. A következő lépés, egy részletes magán praxisban történő kardiológiai kivizsgálás lett volna, és egy pszichiáter, szintén magán úton az álmatlanság miatt. Ha arra megyek tovább, még mindig nem futnék, de biztosan diagnosztizáltak volna valamit, ami költséges vizsgálatokkal és kezelésekkel járna. Jobb bele sem gondolni... Hálásan köszönöm, Rita!


~°~ 

Kedves Rita! Szeretném megköszönni, hogy segítettél a 14 éves gyermekemnek túljutni a kételyein, megláttatni vele azt, hogy ügyes, és bármire képes, amit szeretne elérni. Nagyon törékeny időszak a kamaszkor, főleg elvált szülők esetében, sérülékeny a gyerekek önbecsülése. Egyetlen alkalommal rengeteget segítettél neki, gondterhelten, szomorúan, tépelődve érkezett, és megkönnyebbülten távozott. Nagyon hálásak vagyunk a segítségedért!  ❤


~°~ 

Domokos István

Sziasztok! Mióta Ritánál jártam, (kb. 4 hete) új lendületet kaptam. Az az energia, amit Ő közvetített még mindig lendületben tart!

Lehangolt voltam és kimerült, most pedig lendületes és jókedvű! Hálás vagyok neki, mindenkinek ajánlom!!


~°~ 

Sebestényné Szőts Katalin

Nincsenek véletlenek! Mindig akkor érkeznek segítő emberek az életünkbe, amikor a legnagyobb szükségünk van rá. Nekem is megérkezett, Rita személyében. ❤

Régóta életem része a "máshogy látás, tanulás, tanítás"!

Mégis gyakran előfordul, hogy kell egy kis segítség... egy szó, egy "lökés", másik oldalról megközelített látásmód, vagy valaki, aki feloldja benned az akadályozó blokkokat, amik már lelkedben és testedben is tüneteket produkálnak. Én Ritánál találtam meg a megoldást.

Mióta nála jártam, úgy érezem, ismét kisimult előttem az út.

A kezelés után (ami fantasztikus érzés volt! Ilyen intenzíven energia áramlást még nem éreztem) szárnyaltam, szép lett ismét a világ, nincs olyan helyzet amit nehéznek éreznék.

Fizikai tüneteim (fájt már több hónapja a nyakam) is jelentősen csökkentek! Van még "dolgoznivaló", de már van segítségem is!

Nagyon örülök, hogy Rád találtam!


~°~ 

Andrási-Boros Anita

Sziasztok, nehezen tudom megfogalmazni mit kaptam Ritától, elsősorban azért, mert még magam sem tudom pontosan mi változott bennem de a változás gyökeres amire a mostani korszakban igencsak szükség van. Lelki blokkokkal tele, egy félelem spirálba ragadva mentem. Azonnal éreztem a hatalmas, pozitív, jóindulatú, segítőkészséget rajta és hihetetlen energiát sugárzott magából!

A kezelés alatt is de legfőképpen utána hatalmas energiák kezdtek dolgozni bennem - bennünk ugyanis ami a legfontosabb az EGÉSZ CSALÁDUNKRA hatással volt ez a változás! Azóta is folyamatos az átalakulásom/unk és biztos, hogy hamarosan visszatérek hozzá!

Talán azt mondanám, Rita láthatóvá teszi a láthatatlant és érezhetővé azt amit esetleg nem hinnéd , hogy érezhetsz! De érezheted csak ki kell próbálni!

Rita, köszönöm, hogy vagy és ismerhetlek, jobbá, szebbé teszed a világot. ❤


~°~  

Jánosné Gábor Viktória

Sziasztok! Én is beállnék a sorba és megosztanám veletek a történetem! Mielőtt Ritához mentem volna, már egy jó ideje foglalkoztam a spiritualitással, az életem része volt illetve még mindig az!

Amikor megláttam, hogy megnyitott, azonnal tudtam, hogy nekem ott a helyem és beszélnem kell vele! Meg is beszéltem vele az időpontot,ehhez annyit fűznék hozzá, hogy nagyon rugalmas és próbál mindenkihez alkalmazkodni és próbálja megteremteni minden érdeklődőnek a lehetőséget arra, hogy változhasson az élete! Az én életem gyökeresen változik meg mióta hozzá járok, olyan érzelmek és emlékek törtek elő belőlem, amiről nem is gondoltam volna hogy van. Minden egyes beszélgetés során éreztem azt az energiát, ami őt körülveszi és ebből az energiából bőven ad másnak is.

A második kezelésre úgy érkeztem hozzá, mint aki másnapos, ment a fejem, éreztem valami megfoghatatlan terhet, ami nyomja a vállaim, míg mentem a Gyógyulda felé, mintha 10 kg pluszt húznék magam után, fájt a gyomrom, nagyfokú diszkomfort érzetem volt!

Miután végzett a kezeléssel, úgy keltem fel, hogy nem fájt a gyomrom, tele voltam energiával, mint akit kicseréltek, amikor sétáltam hazafelé, mintha repültem volna, egyszerűen hihetetlen de mégis létezik!!!

Sosem lehetek elég hálás Neked ezért!! ❤ 

Azért írom le ilyen részletesen a tapasztalataim, mert ne féljen senki változtatni az életén, jobbá tenni a hétköznapokat, lepakolni a terheket! Mióta Ritához járok,sokkal jobban érzem magam, a gondolkodásom gyökeresen változik meg pozitív irányba és egyszerűen imádom ezt a változást!! Rita nagyon különleges Ember, minden egyes találkozás egy nagyszerű Élmény nekem, olyan pozitív energiával rendelkezik és olyan pozitív gondolkodással, hogy hasonlóval sem találkoztam még!!

Bátran ajánlom Mindenkinek,aki úgy érzi jobb is lehetne!!!!

Az biztos,hogy én továbbra is fogok hozzá járni!!!

Puszi Rita❤ , maradj mindig ilyen kedves, segítőkész, pozitív energiával teli!! ❤


~°~ 

Nekem csak pozitív tapasztalatom van. Az első alkalom után éreztem, hogy energiával töltöttél fel. Elég nehezen nyílok meg, de te segítettél, hogy más szemszögből kell nézni a dolgokat.

Az utóbbi időben elég sok változás volt az életemben. Padlón voltam, elvoltam keseredve, úgy éreztem, hogy nincs tovább, csak a rosszat láttam. Nagyon nehezen, de felálltam. Mikor úgy éreztem, hogy rendbe jöttek a dolgok körülöttem, az élettől újból kaptam egy pofont.

De most már tudom, hogy nem szabad feladni mindig van megoldás.


~°~

Amikor elmentem Ritához még nem tudtam mire számítsak. Azt tudtam, vagyis sejtettem, hogy nagyon kedves és nyugodt ember, mert az látszik rajta már messziről, de nem tudtam, hogy milyen lesz a kezelés. Nem tudtam, hogy egy kezeléssel meg tudja gyógyítani az egy éve folyamatosan fájó sarkaimat ( a fájdalom azóta sem jelentkezett pedig lefutottam azóta kb 200 km-t). Nem tudtam, hogy miután felkelek az ágyról teljesen másképp fogok látni mindent. Nem tudtam, hogy a kezelés ennyire jó hatással lesz az idegeimre, a közérzetemre. Nem tudtam, hogy úgy jövök ki Tőle, mintha kicseréltek volna. Most már tudom!

Bár a sarokfájdalmammal kerestem föl, de sokkal többet kaptam Tőle mint a fájdalom megszüntetését!

Szívből köszönöm Rita!


~°~ 

Simon Éva

Sziasztok,
Szeretném megosztani veletek miért is mentünk Ritához és milyen élményekkel jöttünk el. 

Kislányom vittem el, mert hasfájása és köhögése nem múlt el. Minden vizsgálat negatív volt, így maradt az a verzió hogy lelki eredetűek a tünetek. Egy órát voltunk Ritánál,a kislányom eleinte nagyon félt és össze gömbölyödve várta mi fog történni. Rita kedvesen beszélgetett vele és hamarosan megnyugodva tudta kezelni Őt. Illetve mindkettőnket...olyan érzelmek jöttek elő amit mélyen elnyomtunk és nem is sejtettem hogy ennyire elő tud jönni.

Kellemes, nyugodt környezetben úgy éreztük magunkat mintha teljesen kiszakadtunk volna a merev hétköznapokból. Rita tanácsainak, és csodálatos kezelésének köszönhetően mára már szinte tünetmentes. Biztos hogy visszatérünk még hozzá.

Ami szembetűnő volt mindjárt...ahogy kijöttünk a kislányom azt mondta éhes... hozzá kell tegyem hogy előtte egy hétig alig volt étvágya.

Köszönjük Rita. ❤


~°~  

Mosoni Linda

Sok oka van annak, hogy miért imádom és szívből ajánlom Ritát. Végtelenül türelmes, empatikus, kedves és rendkívül etikus. Ritát február végén kértem meg, hogy segítsen mert egy hosszú munkanélküli időszakban voltam benne.
Bár van saját vállalkozásom ami nagyon jól megy amikor dolgozom mert sok embernek tudok nagyon hatékonyan segíteni, egy hosszabb egészségügyi szünetet kellett tartanom. Úgy gondoltam, hogy először kell egy jó munka ami ad egy alapjövedelmet, egy kis pénzgyűjtés, majd a business-em újraindítása lesz a megoldás, kicsit megújulva. És ha minden jól megy hamarosan el is költözhetek kedvenc országomba délre Norvégiából ahol az elmúlt 12 évben éltem. De ugye ember tervez, Isten végez. :) És néha jobban mint mi terveztük.
A pénteki gyógyítás után 2 napig sírtam. Inkább vinnyogtam. Kiadtam magamból sok Oslóban ért bánatot. Hétfőre virradóan hajnali 3-kor felébredtem, és beírtam egy álláskereső oldalba a varázsszavakat.
Egy héttel később egy 3 napos interjú körön vettem részt. Pénteken elküldték a szerződést és azt kérdezték, tudok-e kedden utazni. 3 nap vad pakolás után, 12 évnyi cucc dobozokban, egy szál bőrönddel elindultam a kedvenc országomba. Boldogan.
Erről is megvolt pár embernek a véleménye, mert nem vertem nagy dobra, időm se volt rá, hogy Norvégiát otthagyom. A "biztonságot" meg a "szociális hálót". Meg a "jó pénzt". Ott sincs kolbászból a kerítés és ott fizetnek jól meg, ahol nagy értéket tudsz adni. Országtól függetlenül.
Nekem az a véleményem, hogy az élethez energia kell. Energia többlet kell minden vágyad, terved megvalósításához. Az energia szinted az érzelmeidtől jobban függ, mint hogy mit ettél, bár az is fontos.
El kell engedni a múlt fajdalmait, ami nehéz lehúzó energia. Fontos a környezet is, és ahol boldog vagy, ott több az energiád, magasabban rezegsz. Csak te tudod, neked mi a legjobb, feltéve ha szívedre hallgatsz és nem mások véleményére. De ehhez bátorság kell. Ezek voltak az én tanulságaim az évek során.
A munkámat szeretem. Tudok itthonról dolgozni mert számítógépen dolgozunk.
Tehát arra biztatlak, hogy hallgass a szívedre. Szerintem barmi gondod van, Rita fog tudni neked segíteni.
Szívből kívánom, hogy vágyaid, álmaid váljanak valóra, ha az jó neked. Abban hiszek, hogy ez a kis bolygó akkor lesz boldogabb ha mi boldogabbak vagyunk, hiszen egy boldog ember örül a másik sikerének.
Sok szerencsét mindenkinek, szeretettel, Linda
Ui.: Ritával azóta is kuncogunk, hogy ezt életem végéig emlegetni fogom. 


~°~   

Székelyhídi Tamás

Kedves Gyógyuldások!

Szeretném megosztani Veletek a tapasztalataimat Rita gyógyító képességeivel kapcsolatban.

Éveken keresztül dializált voltam végstádiumú veseelégtelenség miatt. Ez idő alatt akadtak bőven hullámvölgyek, mind pszichés, mind fizikai tekintetben, amiken Rita segítségével sokkal könnyebben, gyorsabban túljutottam, mint azelőtt. Egyfelől ezért köszönöm áldásos tevékenységét, másfelől a jelenlegi segítségéért. Időközben ugyanis kaptam egy Kedves új vesét, Aki nagyon szépen végzi ugyan a dolgát, de néha nem árt neki egy kis biztatás, segítség. Ilyenkor azonnal Ritát keresem és kérem, hogy lehetőség szerint segítsen, és ez persze mindig meg is történik. A közérzetemen, a vese működésén és nem utolsósorban a laborértékeken is látszik a jó irányba mozdulás.

Egyszóval eddigi és ez utáni gyógyító segítségéért örök hálám és köszönetem Ritának. Szívből ajánlom mindenkinek, hogy bátran forduljon hozzá az egészségügyi problémájával, mert biztos, hogy segítséget fog kapni Ritától.


~°~    

Ágoston Piroska

Rita október óta segít nekem, hogy megtámadtak futás közben, úgyhogy lelki segélyt, erőt, és gyógyulást hozott az életembe, a nála töltött óra minden alkalommal egy csoda. Nyugalom, pihenés és elfogadás vesz körül. Futóként sérülésekkel is szoktam küzdeni, ezekben is segített eddig mindig, nagyon sokat jelent az egészségemben és a lelki állapotomban a keze, és a feltöltődés, amit a találkozásaink hozzátesznek az életemhez. Minden ismerősömnek ajánlottam őt, akik bárminemű problémával küzdenek. Gyógyszeres és egyéb kezelés mellett is felgyorsítja a gyógyulás ütemét. Hálásan köszönöm Rita, mindazt, amit tettél értem, és a kislányaimért. ❤


~°~  

Móczi Anett

Szeretném megosztani az esetemet.

Körülbelül egy hónappal ezelőtt elkerülte a figyelmemet egy járdahiba, rosszul léptem, aminek következtében kiment a bokám. Azonnal az ügyeletre szállítottak, mert a néhány méterre parkoló autóig is csak segítséggel jutottam el. Az orvos rándulást állapított meg és 10-14 nap pihentetést javasolt. Sajnos ezt nem engedhettem meg magamnak, aminek meglett a következménye, továbbra is dagadt volt a bokám és bizonyos helyzetekben fájt is. Ekkor kértem Ritától segítséget. Már a kezelés alatt sokkal könnyebbnek éreztem magam testileg és lelkileg. A bokám ugyan még vastagabb a kelleténél, de nem fáj azóta! Aminek még ennél is jobban örültem: már hetek óta nőgyógyászati kihívásom volt, ami a kezelés másnapjára enyhült, harmadnapra megszűnt! 

Hálás köszönet! 

Mindenkinek szeretettel ajánlom Rita őszinte, kedves társaságát, tudását, melyet napról napra gyarapít, nekem nagy segítséget nyújtott!

Köszönöm, Rita! ❤️❤️❤️


~°~ 

Gáspár Rita

Az én Gyógyuldám ...

Több alkalommal lehetőségem volt Ritus gyógyító keze alatt energiával töltekezni .
Az utóbbi időben nagyon stresszes időszakomat éltem és ez idő alatt néhányszor ellátogattam hozzá. Minden alkalommal igazi lelki megtisztulással, lecsendesedéssel térhettem haza. Testileg és lelkileg sokkal könnyebbnek éreztem ( és érzem )magam.
Aki szeretne megszabadulni a stressztől , feszültségtől vagy csak egyszerűen jól szeretné érezni magát , bátran keresse Barcza Ritát !

...nem lehet betelni vele!
Köszönöm Ritus


~°~ 

Halász Kinga

Anya keze

Elfogultság nélkül merem mondani, hogy Anyukám, Barcza Rita energetikai kezelése gyógyír a testnek és a léleknek egyaránt. Abban az egy órában lekerül a vállamról minden teher és stressz, kitisztul a fejem, megnyugszik a lelkem és olyan nyugodt, jóleső, frissítő érzés jár át, mint amit egy hosszú nyaraláson szokott érezni az ember. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne tenni a testi-lelki egészségéért, akinek jólesne egy kis felszabadulás a mindennapok taposómalmából és aki egyszerűen csak szeretné jól érezni magát. ❤


~°~  

Kálmán-Keller Mónika

Tavasszal jártam Ritánál, akkor derékbántalmak miatt. A derekam azóta sem fáj. Minden reggel egyből egyenes háttal tudok járni, ahogy felkelek. Nem lehetek elég hálás neki, hogy az első maratonom előtt rendbe tett. ❤ Mostanában talpi bőnye gondjaim vannak. Ezért újra megkerestem Ritát. Bár még korai azt mondanom, hogy semmi bajom, de azt kijelenthetem, hogy a fájdalom múlik.

Ritához azért is érdemes elmenni, mert az a légkör, ami nála van, az maga a csoda. Az illatok, fények, hangok. Átjár valami belső nyugalom. Kicsit végre magamra figyelhetek, befelé fordulhatok. Imádom. 


~°~  

Laki-Amma Ágnes

Kedves csoport tagok! Én is szeretném szívből ajánlani mindenkinek a "Ritával való gyógyulást": ) Évek óta nagyon sokszor beáll a nyakam, ami átlagosan 2 fájdalmas nap után múlik el. Rita ezt a 2 napot 10 percre (!!!) lerövidítette több alkalommal is, amiért nagyon hálás vagyok, és ezúton is köszönöm neki! : )


~°~  

Pohli Andrea

Sziasztok!
Tovább szeretném erősíteni Rita, és tudásának jó hírét! Egy heti fájdalmam egy órás kezeléssel múlt el. 
Csípőmben a tünetek hirtelen kezdődtek, egy adott ponton mozgásra, illetve bizonyos testhelyzetekben heves fájdalmat éreztem, éjszaka a fájdalomra ébredtem. A hatodik keserves napon Rita segített rajtam: egy órás "kezelésben" volt részem, ami idő alatt nem csak a fájdalom szűnt meg, hanem már régen tapasztalt harmóniát, nyugalmat is átélhettem. Ezen a vasárnapon már fájdalom nélkül mozogtam!!! Másnap reggelre ugyan visszatért a fájdalom, de tompábban, és egyre kevesebb alkalommal, majd kedden már nem is jutott eszembe, hogy problémám volt egy hétig, és a bajság azóta sem jött elő.
Hálás köszönet érte Ritának!


~°~  

Kálmán-Keller Mónika 

Sziasztok!

Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat. Nagyon régóta küzdök derékfájással. Nem olyan komoly, nincsen sérvem, viszont minden reggel fáj a derekam, ha enyhén is csak. Kell neki pár óra amíg bejáródik reggelente. Porszívózni és felmosni nem nagyon szoktam. A hosszan tartó görnyedés után alig tudok felegyenesedni. A hidegfrontot mindig megérzem. Sajnos a múlt héten minden ok nélkül nagyon fájt. Vasárnapra viszont esedékes volt az első maratonom. Kicsit elkeseredtem már, hogy így hogyan is fogok futni. Kentem ezzel azzal,. és bevettem a szokásos tablettát is. De semmi. Jobb nem lett. Ekkor jutott eszembe, hogy én (aki nem nagyon hisz az ilyesmiben) most írok Ritának. Lesz ami lesz, de kipróbálom. Fogadott is. Szerdán és csütörtökön tudtam elmenni hozzá. Szerdán azt éreztem, hogy jobb egy picit a kezelés után, viszont csütörtökön azért még vettem be tablettát. Azért csütörtökön is elmentem még hozzá. Gondoltam egy kezelés nem kezelés. Megyek még egyet. ÉS MILYEN JÓL TETTEM. Pénteken már semmi bajom nem volt. Sőt. Azóta sincs. Minden reggel úgy kelek, hogy semmi fájdalmat nem érzek. Nagyon hálás vagyok Ritának. Nélküle lehet a vasárnapi versenyt is ki kellett volna hagynom. Bátran ajánlom mindenkinek!!!


~°~  

Varga István

Kedves Rita!

Nagyon szépen köszönjük a gyógyítást! Amióta Nálad jártunk kezelésen, Marcsi térde gyors gyógyulásnak indult! Látnod kellett volna az arcát, hogy mennyire örült a kezelés eredményének! Nagyon hálásak vagyunk!!!


~°~  

Schumacher Mártonné

Sziasztok! Én is szeretném megosztani Veletek a tapasztalatomat. Bár már tavasz van, az én történetem a télhez és a hólapátoláshoz kapcsolódik.

Számomra a tél egy gyönyörű évszak. Azonban ha arra ébredsz reggel, hogy leesett 5 cm hó, és a reggeli hajrát meg kell toldani még egy "kis" hólapátolással is, hát az nem valami jól eső érzés! Szóval így történt, hogy a hólapátolást kemény derékfájás követte. Két nap kínlódás és állandó fájdalom után kértem Rita segítségét. Az első alkalommal, attól kezdve, ahogy a kezét a fájó pontra tette, folyamatos meleget éreztem és ahogy telt az idő, ez a meleg szinte az egész derekamba kisugárzott. 15 perc nem nagy idő, viszont már ez után is könnyebben mozogtam, a fájdalomról nem is beszélve. Összesen háromszor 15 percnyi időt szánt rám Rita az idejéből és az erejéből ,ami után ismét tudtam "rendesen" és fájdalom nélkül mozogni.
Ez úton is köszönöm az önzetlen segítségedet Rita, egyben mindenkit bíztatok, hogy bátran forduljon Hozzád bizalommal! :)


~°~

Tóth Sarolta

Örömmel osztom meg a csoport tagjaival az esetemet. A napi több órás ülő munka az én derekamra is rátette a jegyét, minden mozdulattól csillagokat láttam. Rita segítségét kértem, mert már hallottam jótékony energiájáról. Hihetetlen jó érzés volt, ahogy rátette kezeit a fájó részre, azonnal jóleső forróságot éreztem a bőrömön. Összesen három alkalommal foglalkozott velem, alkalmanként tíz percet. Már első alkalommal éreztem, hogy lazul a merevség a derekamban. A harmadik kezelés már teljes fájdalommentességet hozott és azóta sem tért vissza. Szuper képessége van, bátran ajánlom mindenkinek! Köszönöm, hogy időt szántál rám!


~°~  

Iváncsics Zsolt

Ismét segített Ritus !

Fájt a térdem .
Rita segített és újra nyomom a kilométereket !
Köszönöm Ritus ! ❤


~°~  

Fetzerné Vera

Kedves csoport társak! Szeretném megosztani veletek egy csodával határos élményemet. Deréktáji fájdalmak többször utolérnek. Ez a problémám több okra is visszavezethető mint az ülő munka, mozgásszegény életmód.... Egy alkalommal Rita kolléganőm felfedezte nehézkes mozgásomon, hogy derékfájásom már az elviselhető, kellemetlen érzés határát súrolja. Felajánlotta, hogy megpróbál segíteni rajtam. Amint a problémás területre fókuszálva elkezdte átadni az energiáját, úgy éreztem, mintha felforrósodott volna annak teljes felülete. Izzott mint a parázs és ez mellett úgy ellazultam, hogy a kezelés ideje alatt mintha újjá születtem volna. Amikor lábra álltam a korábbi fájdalomnak híre-hamva sem volt. Nagyon köszönöm ezt a hatékony és gyors beavatkozást. Mindenkit bíztatok, hogy problémájával forduljon bátran Barcza Ritához. Az eredmény csodával határos!


~°~  

Iváncsics Zsolt

Szeretném megosztani azt a csodát és segítséget ami velem történt .
Januárban tüdőgyulladásom volt. Nem nagyon javult az állapotom és ekkor hívtam fel a Ritust. Elmondtam , hogy mi a gondom és ő rögtön a segítségemre sietett. Először éjszaka tudtam aludni. Majd a lázam is elmúlt.
Napról napra tért vissza az erőm!
Segítsége nélkül sokkal hosszabb és fájdalmasabb lett volna a gyógyulásom !
Köszönöm Barcza Rita! ❤


~°~  

Gáspár Rita

Szeretném megosztani veletek a történetemet. Rendszeresen sportolok és egy nap azt éreztem, hogy fáj a combom, mintha meghúzódott volna. Nos ez a fájdalom nem múlt el, hiába nyújtottam, pihentettem. Voltam vele ortopédián, majd röntgen, ultrahang és minden negatív lett. A fájdalom pihentetésre jobb lett, terhelésre rosszabb...

Ekkor kaptam az ajánlatot Ritától, hogy megpróbál segíteni nekem. Örömmel elfogadtam és elmentem hozzá!

Nagyon jó döntés volt, mert már az az érzés amit akkor kaptam, amikor beléptem a lakás ajtaján elmondhatatlan!
Illatok, hangok, fények ...
Már az első alkalom után érezhető eredményt tapasztaltam, de az utána kapott energia szinte tünetmentessé tett. Tudtam futni és tele lettem energiával. Sokkal jobb lett a közérzetem , a munkában is terhelhetőbb lettem . 
(Még megjegyzem, hogy volt olyan hogy annyira felszabadította az energia áramlását a testemben hogy a dobhártyám "majd kiszakadt" ! Jó érzés volt. : )
Mindenkinek ajánlani tudom, mert Ő egy tündér!!!
Köszönöm Ritus! ❤

~°~