Energetikai kezelések

Spirituális utamon eljutottam oda, hogy az energiát - mely körülvesz mindannyiunkat - képes vagyok koncentráltan átadni, továbbítani testednek-lelkednek-szellemednek úgy és arra, amire és ahol szükséged van rá, támogatva ezzel szervezeted öngyógyító képességének beindulását egészséged helyreállása érdekében.

Az energia átadás nem kizárólag konkrét problémák esetén hatásos, alkalmas fáradt, kimerült, feszült állapotok feloldására, harmóniába, nyugalomba hozva testünket, lelkünket, lecsendesítve gondolatinkat, valamint segíti energikussá válásunkat.

Évekig tartó tanulás, gyakorlás, kitartást igénylő út vezetett idáig, de hála Istennek beérett mindannak az önmagamon végzett munkának a gyümölcse, melyet odaadtam ennek az útnak.... magamnak, hogy változzak, s ezáltal változzon az életem.
És immár másokén is tudok segíteni megélt tapasztalataim, tudásom által.

A kezelést egy csendes, pihentető relaxációként képzeld el, melyet minden esetben személyes beszélgetés előz meg.
Megnyugtató zene szól a háttérben, a kezelt személy egy kényelmes masszázságyon fekszik, én pedig a kezelőágy melletti széken ülve a kezemet a kezelésre szoruló területre teszem.
Közben csendben vagyunk, akit kezelek pihen, én pedig belülről dolgozom a csendben.

Test-lélek-szellem szintű kezelést végzek, három testtel dolgozom három testeden, mely sokkal hatékonyabb gyógyulást eredményez mintha ez kizárólag a fizikai testre korlátozódna.

Amiben segíteni tudlak:

Test-lélek-szellem szintű energetikai segítség

* egészségügyi problémák megoldása

* immunrendszer erősítése

* energiahiányos, kimerült, feszült állapotok megszüntetése

* szorongásos állapot, pánikbetegség okainak oldása, egyensúlyhoz való visszavezetés

* sport/sérülések, húzódások, zúzódások, becsípődések, gyulladások regenerációs idejének jelentős
  csökkentése, illetve megszüntetése

* lelki okok, blokkok oldása

* tértisztítás

* negatív energiák, lények levétele

* betegségek és negatív élethelyzetek lelki okainak feltárása és segítség megoldásukban

* fizikai, lelki, szellemi betegségek felismerése és elengedése

* fájdalmak, érzelmek, félelmek elengedése

* személyiségformálás, jellemtulajdonságok és hitrendszerek átalakítása

* élethelyzetek feltárása, rendezése

* életvezetési tanácsadás

* talizmánkészítés


Ha úgy érzed megszólított, amit elmondtam, és szükséged van segítségre egészséged, energetikai állapotod helyreállításában, hívj, keress bátran!

Örömmel segítek, szeretettel várlak. : )

A konzultáció és kezelés ára 5.000 Ft / óra

Immár a saját fotóimmal díszített Gyógyuldában 

várlak Benneteket sok szeretettel! ❤

Ahol a képek is a lélekről szólnak... az erdő lelkéről. : )

Gyógyulda

Bonyhád

Perczel Mór utca 24. - Fókusz Üzletház


A minap kedves ismerőssel találkozva az utcán a Lélekfényezőről és az ehhez kapcsolódó tevékenységemről kérdezett. Beszélgettünk kicsit minderről, majd az energia kezelések kapcsán ezt kérdezte: "de ugye hinni kell benne?"

Megnyugtattam, hogy ez az energia nem hit kérdése, az is érezni fogja és hat mindhárom (fizikai, asztál, mentál) testében aki teljesen szkeptikus ezzel kapcsolatban.
És ennek bizony örült. : )

Ám nagyon fontos kérdést tett fel, mely olyan súlyú, hogy e néhány gondolat megosztására ösztönzött.

Hiszen nagyon sok tévhit kering energia kezelésekről, és az emberek egy része sajnos hajlamos általánosítani egy negatív tapasztalat, vagy 'mások mesélték' kapcsán, mondva, "én ezt már kipróbáltam, nem éreztem én semmit, átverés az egész" és ennyivel el is intézi.
Kézlegyintés ás általánosítás a megtapasztalás helyett.

Szeretném ezt az előítéletes 'általánosítás falát' programjaim és az általam kínált lehetőségekkel élve egyre jobban lebontani.
Teszem mindezt azért, mert hiszem, tudom, élem a mindennapjaim során, hogy bizony működik ennek a csodálatos energiának a jótékony hatása, tudok vele segíteni az egészség helyreállításában, az öngyógyító folyamatok beindításában.

Szeretettel osztom meg - mintegy forrás - ezt az energiát mindenkivel, aki megtisztel bizalmával és segítséget, támogatást kér tőlem abban, hogy természetes módon álljon helyre egészsége.

Minden hozzám forduló kivétel nélkül érzi a kezeimből áradó energiát a testében, megéli a kezelés fizikai, lelki és szellemi hatásait és ezeket az érzéseket szavakba is tudja önteni.
Azok is, akik nem hisznek benne. : )
Olyan erejű az általam továbbított energia, hogy az első néhány perc után minden kétség elmúlik.
Istennek hála érte.

Tapasztalataim alapján az megtörténhet, hogy ha valaki nagyon erősen nem hisz benne, az első kezelést nem érzi annyira intenzívnek (de erősen érzi még így is! : ) a saját blokkolása (félelme) miatt, ám a második kezelésre már annyira felszabadultan érkezik az elsőn megélt pozitív megtapasztalás által, hogy akkor már nála is maximális intenzitású az áramlás.

Ha úgy érzed megérintettek szavaim, várlak szeretettel "közös falbontásra". : )

Mindenki boldog EGÉSZségére! : )